luieren in Sydney

Hey allemaal,

 Ondertussen zitten we nu al een kleine week in Syndey, en ook in ons appartementje. Ik heb nog steeds geen verborgen foutjes of nadelen gevonden, dus ik ben er nog altijd super blij mee.
We hebben niet echt veel gedaan, gewoon de stadssfeer wat opgesnoven, rondwandelen en oude (nu ja.. oud..) herinneringen opgehaald. Fantastisch ! Combineer dat met een paar luie ochtendtjes waarbij je niet het bed uitmoet, maar toch door het licht bent wakkergeworden dus maar een paar uur langer blijft liggen.. Daar kan ik van genieten !

Vandaag was het eigelijk de eerste dag sinds woensdag dat de zon weer een beetje scheen, de vorige dagen was het soms aan het regenen en langebroeken-en truien weer.. Spijtig wel dat ik hier geen lange broek (meer) heb, dus we hebben even ontdekt dat de broeken van Daan mij ook staan. Handig!

Nadat we 1 trial hebben gedaan voor een job waar je mensen naar binnen moet lokken in een reisagentschapje, met gratis internet flyers... (en er nadien niks meer van gehoord te hebben) zijn we nu op zoek naar een deftige job, geen dingen verkopen of mensen aanspreken op straat, maar iets normaal..

dusss, veel meer heb ik deze keer niet te melden,  fotos ga ik binnekort wel uploaden,

allez,  niet teveel kou hebben ginder, en geniet van de gezellige winter-avonden, want wonder boven wonder mis ik die hier een beetje.. (tja.. luxe probleem he:) )

Daag, Tine

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer