Happy New year!

Hey iedereen,

Ik zit hier nog steeds in Sydney, het weer is ondertussen al wat beter geworden ( en hoe, morgen wordt het 35 graden!)

Ondertussen is het uiteraard kerstmis en nieuwjaar geweest. Er was uiteraard super veel volk, en we zijn dan ook maar DE plek geweest hier in sydney, het vuurwerk aan de harbour bridge (zie fotos).  Er was voor 1.5 euro vuurwerk gekocht ! Ervoor en erna zaten we op een Hed Kandi feesje in Darling Harbour (waar ze ook nog eens veel vuurwerk de lucht in schoten) Dus het was wel een geslaagd begin van  2007 !

Met kerstdag zijn we (uiteraard) naar het strand geweest, naar manly beach, 20 minuutjes met de ferry. en savonds met een paar van de jubo van int begin uitgeweest, MET kerstmutsen!  

Tussen kerst en oudjaar hebben we niet veel speciaals gedaan, een beetje genieten van het weer dat terug beter werd, veel uitgeslapen, koffie gedronken, yathzee gespeeld en in Hyde park gezeten!  fantastisch dus. en ook een beetje werk gezocht..

nu het januari is en iedereen weer rustiger door het leven gaat, ben ik op zoek gegaan naar een leuke job (of gewoon EEN job) wat blijkbaar niet zo simpel is als ik dacht. Dus de volgende dagen ga ik mij daarmee bezighouden.

Ik heb ook de fotos van ons appartementje een beetje veranderd naar wat meer fotografie-verantwoorde fotos, want de vorige trokken op niks!

En, nog tof nieuws, ondertussen hebbben we besloten een beetje minder van Australie te doen, de dingen laten vallen die toch te ver weg liggen (de westkust) maar om een paar maanden door Zuid-Oost -Azie te gaan trekken, onder andere Hongkong, Vietnam, Laos, Cambodja en Thailand.   Ik word er nu al blij van :)

allez, gelukkig nieuwjaar iedereen ginder, en ga eens ijsschaatsen op de grote markt in Antwerpen, want dat mis ik hier momenteel stiekem toch !

tot de volgende !

Tine

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer